Am continuat și în luna octombrie 2018 șirul de evenimente dedicate consilierii și orientării profesionale a membrilor comunității marginalizate din comuna Beceni, în cadrul proiectului ”Șansă pentru Beceni! Împreună reușim!”.

Astfel, am organizat în data de 23 octombrie două sesiuni colective de informare și consiliere profesională la care au participat 28 de persoane din grupul țintă al acestui proiect.

Scopul sesiunilor colective de informare și consiliere profesională este, pe de o parte, evaluarea membrilor grupului țintă în vederea identificării aptitudinilor și potențialului individual și, pe de altă parte, orientarea profesională a acestora către o calificare în concordanță cu profilul psihologic, aptitudinile și competențele individuale, dar și cerințele pieței muncii, ca soluție pentru nevoile și problemele identificate în rândul membrilor comunității marginalizate.

Membrii grupului țintă au arătat entuziasm cu privire la implicarea în activitățile proiectului, declarându-se interesați de inserția cât mai rapidă în piața muncii.